Thursday, February 19, 2009

Minggu ini..ku dilanda kebizian..

Assalamualaikum w.b.k
Minggu ni as betul2 dilanda kebizian.. ni baru nyempat nak wat entri.. selesai menjahit.. alhamdulillah puas hati betul kawan as tu.. disamping tu as sibuk layan xtvt seharian anak2.. hu..hu.. semua xtvt tu plk si ibu kena la ikut.. so terkejar2 sket mana nak ikut derang mana nak uruskan rumah..x pe layan.....



Minggu ni lak dak Nur Aisyah Najwa ni.. bnyk sgt xtvt dia.. so Ibu dia pun tumpang le sekaki ikut trip jenjalan minah sorang ni..


Aisya start kindy kul 8.15am.. so sementara as antar kakak2 nya tu.. dia stay dulu la kat kindy

Dak Nurul Khairunnisa(kiri) & dak Nurin Nazifa (kanan) ni.. masuk kul 9.00am.. umah dekat je ngan sek tapi cuak jugak hati ni.. kena lintaskan kat jalan besar tu.. ha..depan tu main road.. banyak lori2 besar.. bawak susu & lembu2.. Taranaki Mountain pun nampak nun depan tu je.. nampak cam dekat.. kalau nak ke sana ambil masa 45min drive.. cantik je kan Mountain tu..


Bekejar semula ke Kindy.. 9.15am kami semua bertolak dengan menaiki bas.. he..he.. lama x naik bas..

Senyum sokmo..suka beno naik bas...


Ni lak kat Gym.. hu..hu.. x sangka cikgu Gym dia tu S'porean..rancak kami berborak..




Lps abis xtvt di Gym lepak jap kat park for morning tea.. kalau dah namanya kanak2..main je la yg diingatnya..




Dlm minggu ni gak ikut derang gi Museum & farm




Sian kat dak Lydia ni.. mak & pok nya sibuk keja..so bekepit je ngan as sepanjang trip tu..

3 comments:

KakiAyam said...

best jugak hidup kat oversea nie yer..saya setakat tumpang gembira bila tgk anak anak As seronok dgn kehidupan mereka kat New Zealand.. semoga mereka semua berjaya di dunia dan di akhirat..Amin.

~NurKasih~ said...

Salam KZ..
AMIN... terima kasih atas doa itu.. Ajal,maut,bertemu, berpisah semua ditentukan oleh Allah S.W.T..Alhamdulillah..tetapi sebagai manusia kita tidak lepas dari segala dugaan.. doakan as tabah ya KZ.. terima kasih kerana sudi bersahabat..

KakiAyam said...

sama sama