Friday, November 14, 2008

Eewwww!!! dir tag lagi!!

Tag gambar work station

Assalammualaikum.. mcm2 adik akak ni..mcm2 tag dia..hu..hu..utk x mengecewakan dir.. (sbb diri sendiri pun x suka dikecewakan) so dengan rela hatinya akak buat ya...tetiba teringat.. lps solat subuh..gatal2 open PC..pastu nampak plk dir on Yahoo..konon nak sergah nape x tido? rupenya aku ditag..camni kata dir..Salam kak..akak ditag?? hu..hu.. iye lah..akak buat sekarang jugak dir..





arahan: Snap work station anda. Then..taruk link blog kat bawah gambar work station anda..iaitu bersebelahan dengan link-link blog yang ada..tengok contoh yang dibuat nih..begitulah seterusnya sampai bila-bila, ok..sekiranya tag ini berkembang..pastikan akan ada banyak link-link di bawahnya..kalau tak..terencatlah dia..hahaha..lastly..tolong pas tag ini pada tujuh (7) blogger lain..pass lah pada siapa-siapa..

Part nak pas2 kat blogger ni ampun ya dir..harap dah faham reason akak tu..cam x best ekk reason akak tu..camni camna akak nak eratkan silaturahim..abis nak buat camna..dah nya dah jadi beratband.. ni la tempat Kak As buang masa yg x sia2..bila anak2 tido ke..gi sekolah ke..suami keja..kdg x ada ape nak buat..teman setia ni dok lambai2 akak..meh dtg sini temani daku, sentuh lah daku...ni la tempat belajar masak..kenal dunia blog..kenal dir&fara,sRi SuFi,Chime,aie,aBG,CT,papa,Azlin,Jebat..dan yg paling rapat sape lagi Lin la..tempat lepas rindu pd adik beradik,sahabat2.. di Msia.. Jgn marah dir akak x blh tag org !! kena denda x?

2 comments:

AiE bAhRi said...

kak..diriku pon ditag olehnya jugak..huhuhu
Si Dir tu la..
tak buat lagi..hehehee..

srisufi said...

salam kak AS.apa kabar...lama sgt tak dengar cerita nih..apa khabar kak?mis u