Wednesday, November 26, 2008

Tahniah buat Dania!!

Assalamualaikum w.b.k
Walaupun keputusan UPSR telah diumumkan beberapa minggu lepas, tapi dengan kesibukan As yg x abis2 ni..dan dengan keadaan broadband yg ala2 kena asthma ni ingin juga As menyelitkan entri khas buat anak angkat kesayangan As, Dania Dzumirah Dzulkarnain ni..atas kejayaan Dania mendapat 5A dalam peperiksaan UPSR..Dania anak sulung kepada sahabat baik As Juhara & Zul.Selain Dania,As juga di maklumkan bahawa ramai juga anak2 teman As yg mendapat 5A..Tahniah buat semua..yg kurang berjaya tu..harap2 jgn putus asa..usaha lagi.. mungkin ada rezeki pada masa akan datang..

Congrats! data not applicable data not applicable data not applicable

Birthday Banner

Selain ucapan tahniah buat Dania, As gelar kan diri As.. 'Ibu' pd Dania dan adik2nya Dinie Qadeja & Dalila ni.. Ibu juga nak ucap Happy belated b'day buat Dania & Dinie..semoga ceria2 & sihat2 selalu,dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki,menjadi anak yg solehah buat mama dan papa & mendapat lindungan & rahmat allah s.w.t, Kami kat sini dah rindu U all..hanya foto2 menjadi tatapan utk mengubat kerinduan..Nampak sedap kek tu..hu..hu.. Buat Dalila stay cute & cubby2..

Wink I Miss You
Blow Kiss



2 comments:

AiE bAhRi said...

Happy Besday n congrate to adik Dania..

~NurKasih~ said...

tq atas ucapan aie tu..mesti Dania heppy!