Wednesday, January 13, 2010

Posto! Posto! Dari Adik Ika Zul & Sahabat ku Zaleha Bukit Indah JB

Assalamualaikum  w.b.k,

Nak ucap terima kasih bebanyak buat Adik akak di Bangkok nun.. sape lagi kalau bukan Ika bini  Zul atau paling dikenali dgn nama Ijayuji atau nama yg paling indah buat Ika, Siti Khadijah. yg pandai masak macam2 tu,cakap jer masak ape, kite yg dipanggil kakak ni naik malu plk..sbbnya pandai beno dia memasak..gambor masakan pun buat org terliur jer.. Kak As sekeluarga disinin nak ucapkan terima kasih atas ingatan ikhlas menghantar ole2 dari sanun.. semoga murah rezeki kalian disana. Semoga Ukuwah ini berkekalan selamanya ya dik Ika cayang..Akak betul2 terharu la atas budi baik Ika... Alhamdulillah..Suke! suke! suke!...eh over plk..Parcel ni sampai masa kami sedang bercuti di Rotorua aritu, so, pak posto hanya tinggalkan pesan srh ambil di PostShop, meh kite tgh ape dlmnyer yer.. je ge jengggg!!!..  maaf ya ika lambat post en3.. tgh asah mood yg mengade2 nih..ngehhh..ngehhh..



Ermm.. ada muffin cup.., ni kalau x ghajen wat muffin x tau nak kata ape ada, cekelet, ada bumbu2 tomyam, bubu kari.. ni kena lagi ghajen masak nih.. resipi2 akak akan refer di blog Ika ya..cayang diaaa...muahhhh!!


Ini plk dari sahabat di Tmn Bukit Indah nun.. Zaleha..leha pe kabo ko leha..rindu bebeno aku kat ko & anak2.. X dapat kirim kat Wan aritu sanggup ko poskan kat aku yer.. mekasih bnyk2.. x dpt nak selongkar brg2 dlm ni sbb dak Nurin save kat mana gaknya, aku dah try masak guna rempah2 yg ko bagi tu..mmng sedap..tudung2 pun aku suke le sgt2.. lebiuuuu ..pnj umur insyaAllah kita jumpa yer..hanya SMS ko pengubat rinduku... maaf ler terfeeling sket.. namun aku x kan terpaling dari ingat kat ko leha.. fenin tul kwn ko srg ni ek leha..


** nota kaki ku kaku, kaki ku malu :P... nak bgtau lah ya.. x ada sebarang niat as utk bermegah2 atau menunjuk2 , sekadar menghargai pemberian org yg disebutkan diatas..

6 comments:

r3d lollip0p ♥ said...

yay! seronok kan bila dpt parcel! excited! especially bila nk bukak! :D hee

ain said...

salam as. lamanya tak jengah blog as. tengah busy2 gitu!!! seronok la dpt parcel ye. pas ni makin laju le enjin dapur tu.hihi

indahhouse said...

salam kak as,
apa khabar? Sonok kan, kak. dapat parcel :)

~*as*~ said...

red lollipop
hehe.. ya la zieyla, memang seronok kan..tapi malu pun ada..terharu pun ada..

~*as*~ said...

wsalam akak,
as pun lama x walking blog kak ain, akak sihat ke? Selalu laju gak ingin dapur ni, tapi mood nak update x de la akak.. hehe

~*as*~ said...

indahhouse
Waalaikumsalam w.b.k Nur
Alhamdulillah, syukur ada yg ingat kat kami dan sudi hantar kiriman buat kami disini, really appreciated