Monday, March 16, 2009

Layan Foto Kawen

Assalamualaikum w.b.k


Memori yang x pernah dapat kami lupakan sepanjang hidup kami..Kira kenangan mengusik jiwa la..Foto ini la therapy utama yang paling berkesan utk mengubat kerinduan pabila kami berjauhan. Foto perkahwinan 13 tahun lepas.. he..he.. comeii je kan suami as masa tu..sekarang Alhamdulillah sehat walafiat.. ada x rope Salman Khan pakai tanjak?? nak cerita malu la plk..tapi cerita la juga.. Kami telah melayari bahtera perkahwinan selama 13 tahun.. 1 jun ini genap lah 13 tahun usia perkahwinan kami..Kami dikurniakan 4 orang puteri setakat ini.. Nur Ainna Nabihah 12thn, Nurin Nazifa 10+thn, Nurul Khairunnisa 7+ dan Nur Aisya Najwa 4+

Wan ni memang tak gemo beno le tangkap2 gambo ni. Memula dia request ngan arwah abah utk tidak adakan acara majlis persandingan buat kami.Tapi disebabkan as anak bongsu perempuan arwah abah ingin juga lihat kami bersanding dan akhirnya Wan setuju juga. He..he.. kluar segala peluh jantannya itu.. dek kepanasan layan baju baldu biru iteww.. Gambar2 yg lain tidak dapat dikongsikan disini..kerana tertinggal di Malaysia..

Terasa dihargai sgt2 bila Abg call dari jauh dan mengucapkan terima kasih kerana menjadi pendorong & semangat buatnya disaat suka,duka serta susah dan senang. Alahai sebak lak tetiba..memang dah jadi tanggung jawab sebagai seorang isteri.. Buat semua doakan lah kebahagiaan buat kami sekeluarga ya..

4 comments:

SRISUFI said...

salam akak,

bangganya kerana sebelum akak post gambar ni dlm entri, sri dah tengok kat YM. HEHEEH

Semoga kekal bahagia akak

~NurKasih~ said...

Salam Sri..

Amin!! terima kasih atas doa Sri tu ya.. :) Kami di sini sentiasa rindu Sri..take care ya..

abunyer said...

Hmmmm.... saya kawen tahun 84! cara orang lama... tak pernah jumpa. Tengok isteri pun masa sarung cincin lepas nikah. Memang menjadi kenangan bahagia seumur hidup. Bahagia yang amat sukar ditafsirkan. Sendiri sahaja yang tahu. Dan dipohon pada Allah agar terus merahmati kehidupan berkeluarga ini.

Buat As, semoga kekal bahagia ke anak cucu cicit piut... Amin.

~NurKasih~ said...

Salam En.Abunya, alhamdulillah.. suke as dengar kawen cara org lama2 ni. Tapi tu la ajal,maut,jodoh pertemuan semua ditangan Allah.. setiap manusia ada cerita tersendiri.Amin atas doa tu.Kebahagiaan memang sesuatu yg sukar ditafsirkan.Lindungan & rahmat Allah yg kami pohonkan.
Semoga kekal hingga ke akhir hayat..Amin...