Saturday, December 13, 2008

Soto Gear Box ke auto gear!!

Assalamualaikum..w.b.k Hari Raya Aidil Adha semakin berlalu..Ramai yg sedekah daging.Ape nak buat utk menu hari ni..Mcm dah muak..nak cari sesuatu yg segar..Tanya hubby nak masak ape hari ni bang?? masak lah yg simple2..Asalkan x susahkan As..masak lah sup ape tu..sup Gear Box ke auto gear ke..Aii..mcm2 sup dah kluar..Ermm..lama x buat soto.Teringat hubby bawa rempah sup & soto Sharifah dari JB..buat soto lah..batuk2 ni rasa nak makan sup2 la pulak..lama dah x selera makan..masak..hari-hari masak tapi x ada selera nak makan.. accsesori guna ape yang ada dpn mata jer..malas nak kluar beli taugeh segala.. Menu b'fast,lunch & tea time..
::Jemput makan semua..Bismillahirahmanirahim..




6 comments:

::SRISUFI:: said...

salam...
akak memang bagus lah kak...isteri solehah nih...terjaga segala makan minum..untungnya abg wan...

jg kesihatan ye akak...nak merasa gak tanam strawberry sendiri...

Sifu Mirza said...

salam as,

wah! mengancam 'bangat' jamuannya..

ambil bau soto gear box di angin lalu pun jadilah...

ya..bismillah..bismillah..

~NurKasih~ said...

Salam Sri..dah tanggungjawab Sri..sok..klu akak balik Msia..Abg Wan makan ape yg ada je Sri..Cian dia.. Tq Sri..akak makan ubat tapi biasa la mlm x leh tidur..batuk2..

~NurKasih~ said...

Salam Sifu..Adeh..simple2 jer Sifu..tu M atas kepala tu..Sifu dah mula bertugas ya? Salam buat Fmly Sifu..Moga Sifu & Family bebahagia selalu..

SiS-lin said...

wah bestnye tu pasta tuh..yum3 sedap nye as...

~NurKasih~ said...

pasta tu..he..he..fish ball buat sendiri tu lin..jemput makan lin!