Thursday, December 18, 2008

X nak holiday! Nak gi School...

Assalamualaikum w.b.k

Cuti sekolah akan bermula 20 dec 2008..Anak2 mula merungut..x suka duk rumah ..lebih suka ke sekolah! ya lah di sekolah ada pelbagai aktiviti..mcm2 karenah anak2 As ni.. smlm Di sebelah pagi pulak As sibuk temankan Aisya buat lawatan ke Farm & Pet Day yg di anjurkan oleh Kindergarthen.

Disebelah petang pula ada parent conference & guru2 kelas mereka. Busy! Busy! Alhamdulillah anak2 semakin menyerlah dari segi prestasi pelajaran mereka.

Errmmm..bermulalah episod School Holiday lepas ni...

10 comments:

Sifu Mirza said...

selamat membawa anak-anak berjalan As...

moga time spended with them will also energize As & famili..

AiE bAhRi said...

wah..cuti skolah kat sana dah mula ye kak..enjoy ur holiday..bagus la anak2 akak tak nk holiday tp nk p skool..tak ramai tau mcm tu..tp zaman sekolah mmg best kan..

*kem salam semua kak..

Papa-Itam said...

bestnyer baru nak mula cuti...kat malaysia dah nak naik sekolah....

yani_worldpeace said...

rajin ye diorang gi school..hehe..seronok la tu macam-macam aktiviti...huhuhu

::SRISUFI:: said...

salam akak

sehat ke akak?syumil betul lah budak2 tu...

NZ..sejukkkk lg tak...

~NurKasih~ said...

i hope soo Sifu! tq sifu..

~NurKasih~ said...

dah start cuti sek aie..ape x nya aie..bnyk xtvt tu yg suka gi sekolah tu.. InsyaAllah nanti akak sampaikan salam abg aie buat adik2 ni..he..he..

~NurKasih~ said...

Umie & papa,
NZ baru nak start cuti ni..

~NurKasih~ said...

yani,

Mcm2 xtvt derang ni..Swimming,gi mountain,visit farm,gi zoo,mcm2 lagi lah..kita pun kena ikut sama plk tu..he..he..tumpang seronok la plk..

~NurKasih~ said...

salam sri..alhamdulillah sehat.. budak2 tu mcm2 ragamnya sri!