Thursday, January 15, 2009

Cute's Blogger Award & Jawab Tag



Assalamualaikum w.b.k .. He..he.. Harini nak buat Tag yang pertama dalam tahun 2009 ni.. Tag award ni dtgnye dari Lin yg biasa gelarkan dirinya Sis Lin,dh lama as x buat,tapi baru ni nak buat nih..nak langsaikan utang tag ..sori ya Lin..Ok ni peraturan2 nye...

1.Copy badge 'Cute's 3blogger AWARD' di ats dn letakkan di blog anda.


2.Link/ceritakan kembali siapa yg memberikan award nih.


3.Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih peserta award seterusnye...


4.Anda harus memilih 10 blogger penerima award ini.


5.Jgn lupa melawat blog 10 blogger penerima award ini bg memberitahu 'anda di tag'.



Jawapan tag...

::10 Fakta tentang As & hobi..::

:: As anak bongsu perempuan dari 11 org adik beradik

Sister =4 org Brother= 7 org

:: Ada 37org anak sedara coming soon tambah lagi 2..jadilah 40 org.. wheee!! meriahnya Cik As..bila campur anak sendiri 4org total = 43org..

Nephew: 13org Niece: 27org

:: Seorang Isteri & Ibu kepada 4 orang puteri (bila nak dapat putera nihhh!!)

Family 4


:: Sangat sayangi kanak2..terutamanya baby..geramm!!! kalau dah beso sket layannn cakap je!!..

Mommy & Baby


:: Gelarkan diri "IBU" pada kanak2..
Teddy Bear For Mom


:: Suka memasak & mencuba resipi baru.. tapi x suka makan..tapi ...suka makan masakan orang (la.. camner tu!!)

Cooking Dinner


:: Susah nak tido malam ntah pikir ape x tau..nak kata telebih tido siang idak juga (saje cari penyakit..dah malam tido je la..)


Counting Sheep




:: Suka tenang,damai.. x tahan sejuk..!!

Freezing Cold

:: Mudah sayu hati.. tokleh tengok cite & dengo cite sedey2..mudah beno sayu hati (sensitip la konon)

Crying 2

:: Suka kenal2 ngan member blog tapi ada problem nak wat walking blog..hu..hu..(penyakit beratband dah datang nih..)


Surf The Web

5..Nak kena melawat 10 blogger ni.. mintak maaf bebanyak ya.. penyakit asthma dah menyerang beratband..so buat sesapa yg sudi nak jawab sila la..jangan malu2..
I'm Sorry

1 comment:

SiS-lin said...

susah nk tido ye la as,bkn byk fikir..tp ank jauh di mata..mmg la rase ssh nk lelap kan..teringt dn rindu kt dia kan...sabo ye as..