Sunday, November 1, 2009

Maggie Goreng Pattaya aka Maggie Goreng Telur Bungkus

Assalamualaikum w.b.k

selamat berhari minggu, asik selalu makan nasi pattaya je, kali ni anak2 request maggie goreng pattaya aka maggie bungkus telur. X susah mana membuatnya, bf yg sungguh mengenyangkan. Saje dibungkus maggie tu biar anak lebih berselera nak makan. :D bio betul..maggie pun nak masuk blog ke? suke ati ler..blog kite!! ekekekkk... x susah mana, goreng maggie mcm biasa dan bungkus dgn telur.. menu dikala malas melanda..


As guna Mi Goreng IbuMie, yg disahkan halal (saje tunjuk kat azmiezas, sbb dia bertanya)..




12 comments:

E-na Zarina said...

errm bagus idea akak ni...bole ikut..mesti anak2 suka!tq

Watierman said...

Salam As Presentation mu itew...begitu memikat kalbu...siap roses decoration dengan telor dadar lagi...terasa lapar mengusik deria...!!!

ain said...

lum pernah try lg maggi pattaya ni! anak akak suka mkn ns goreng pataya je. hari2 pun x pe!!

blogresipi said...

Amboi sedapnye maggi goreng dia..dibungkus bungkus bagai dlm telur tue..seksi betull.hehee

~NurKasih~ said...

E-na Zarina,
alhamdulillah anak2 suke sgt. Boleh lah cuba.

~NurKasih~ said...

watierman
salam kembali kak wati,
sian kite ek kak, makan maggie je.. asyik makan nasik je.. anak2 ni kena pelbagai menu.. prersentation tu..tektik kak jgn x tau..hiii...hiii

~NurKasih~ said...

ain
Sedapkan kak, nasi goreng pattaya tu.. Anak2 as mmng, hari2 pun x pe.. Maggie ni menu bf..

~NurKasih~ said...

blogresipi
ijan, kena seksi2 sket baru x seksa nak ajak bdk2 ni makan :D, esok mikael dah besyo..buleh try ya

nurindah said...

Salam kak,
cantik tul megi pataya tu. first time nampak real ni..:)

cHeRyNa PiReS said...

selalu buat murtabak...pecah telur je terus masuk dalam maggie. yang nieh idea yang baik!

maybe nak try2 tengok kot2 menjadi plak....boleh jadi makanan di kala fridge kosong:)

~NurKasih~ said...

nurindah

tetiba je dpt idea, selalu telur dadar tu, akak hiris halus2 masuk kat maggie, ni try bungkus pl..anak2 mmng laju je.. suke tgk derang makan

~NurKasih~ said...

cheryna
murtabak maggie pun mmng sedap juga.. k.as haya cuba pelbagaikan rcp maggie goreng ni.. mmng sesuai di kala fridge kosong dan sesekali nak makan menu yg simple