Thursday, June 4, 2009

Chicken Chop la pulak...

Assalamualaikum w.b.k,
Salam malam Khamis, sementara tunggu mesin basuh abis wat koje..wat en3 la pulak.. 2,3 ari selepas ni dilanda kebizian lagikkk.. ni menu ari ni..tekak Jawa ni nak makan plk ala2 western.. bkn tekak as je sebenonya..yg lain2 pun sama..dah rindu bebenor nak makan Chicken Chop nih..dulu selalu makan kat luar so..sekarang kat luar pun x berani nak makan..al-maklum lah..susah nak dpt yg Halal.. so meh layan menu nih.. rcp akan dipost kendian ya.. bahan2 pun ape yg ada kat dlm esbok tu je.. kejap je masaknya..x sampai 1 jam dah siap..
Yg ni ada bread crumb


2 comments:

kakchik said...

assalamualaikum as. nampak sungguh sedap chicken chop yg as buat ni. nampak sangat pro macam yg kat kedai je. ni yg buat kakchik terliur ni. dah lama juga tak makan CC ni.

~NurKasih~ said...
This comment has been removed by the author.