Monday, June 29, 2009

Tag dari Sis Lin..Peti ais pun kena tag

Assalamualaikum w.b.k

Nak bayar utang tag dari Sis Lin, betul kata Lin.. macam2 Tag dh skrg ni,sampai peti ais pun kena tag, nnti le kita buat tag toilet,baru derang gelabah pi cuci,hahahahaha..mai le layan tag dr Sis Lin ni..dia pun dapat dari Retna buat Lin, Maaf la, as x dpt fokus betul2 rope peti as tu sebab ruang dapur yg agak sempit. Kalu dapur umah as kat JB tu siap boleh lari2 lagi.. nak main teng-teng pun boleh.. So agak nak tegeliat tengkok makcik nak ngambik foto si peti ais ni ha.. dah alang-alang amik foto peti ais tu, as amik sekali foto ruang dapur, as per your request ya lin.. umah kat NZ ni..dapo x ler beso2 sgt.. setakat 10 langkah kedepan kebelakang dan 10 langkah kekiri dan kekanan..a... amik ko ukuran dah x main meter atau kaki tau Lin, main langkah la pulak.. mihahahaha.. tapi langkah kecik tau bukan langkah beso2..terbongkar la rahsia dapur si as75 tu ya..




...1. Amik gambar peti ais anda...

- Peti ais ni hubby guna sejak dia duk NZ. Dia pun beli 2nd hand je.. Dulu duk ngan member2 bujang je..Maklum la kami merantau, x yah ler beli yg baru2 sgt.. bukan nak bawak balik pun smua brg2 kat sini. As pun jenis yg x kisah la..seadanya. Asalkan buleh guna..

2.Apa yg ada di depan peti ais anda?..
- Ape yg ada?? tu pun nak tau gak ya..he..he.. kesan kemik2 tu ha.. aritu pindah ke sini, ntah mcmana derang angkut ada lak kesan kemik sket tu...muhahaha..x leh cover line langsung ekk..

3. Brand peti ais?..
- Brand Fisher Paykel..

org yg nk menyambung tag ini adalah...

Meh kita tengok peti ais derang plk..

1. Kak Intan
2. Hana - Japan
3. Maz-Bahrain
4. HaSue
5. Ida (sunkist)

Psttt: Sila abaikan sekiranya dah kena tag ya.. dan yang lain2..sila buat kalau rajin ya.. mihahahah....

2 comments:

TE-ARE |DIAMOND|™ said...

kemas nya dapur k.as... btw, great idea tu tag ttg toilet, barulah cuci bersih2 utk snap pic kan... ekekeke... ;)

hana said...

alamakkk!! alapakkkk!!! kene tag ghupernyerr! ngeeeeee... malu ahhh!!! :D