Thursday, August 27, 2009

Menu Ramadhan 2

Assalamualaikum w.b.k,

Ni menu Ramadhan lagi, teringatkan bazar2 ramadhan kat msia yg meriah tuh! adeh!! ermm..kali ni anak2 nak Laksam plk.. rcp dari yani sifu aka tuantanah MYR.. best sgt2! tq yani..sedap dan lemak berkrim kuahnya tuh! anak2 mmng suke..

Utk nak jimatkan masa, as buat karipap ni dan frozenkan..time nak berbuka je, baru goreng..

Ni plk atas permintaan anak2..nak letak kismis plk.. situ la nak oiii! derang pandai2 sendiri ni..as tlg bancuhkan dah godak2 je..yg lain2 anak daro be3 yg menggayakan..

4 comments:

Nur,Nura, Nurad, Yani said...

salam K.As,
kuig kuning tu kuih apa? nak resipi boleh?

Am-flora said...

nmpk mnariklah laksam tu tapi kan akak x prnah cuba lagi tau! karipap tu cntiklah as..kemas gitu! as nak tanya sikit akak dah try bnyk kali nak buat link spt kat bawah tu tapi x bl-lah sebab bukannya teror sgt bab2 ni. cuba2 x menjadi je..

Chik Mi said...

As sedapnya menu ,akak ari2 masak nasi aje semua kat umah tu berbuka ngan nasi la

ain said...

bestnya tengok karipap tu. cantik aje kelim tepi tu!!!