Saturday, August 15, 2009

Pengat Keledek bersagu

Assalamualaikum w.b.k,
Terlebih dahulu nak minta maaf kat teman2,sebab dah lama x update..rindu yg amat, sesekali jengah2 juga barang sekejap di Library.. terima kasih buat teman2 yg sudi meninggalkan pesan..tapi maaf jika as x sempat nak reply semua msj .. Selain menyibukkan diri ngan rutin harian, salah 1 sebabnya.... PC ni majuk la pulokkk.. hu..hu.. cian anak2 nak wat homework.. dan cian kat ibunya nak merempit pun x dapat.. miahahaaa... mok cik pepandai jd pakar IT walau kurang pakar.. sbb nak jumpa pakar x nyempat2.. Ok lah.. ni dessert berbuka posa minggu lepas kot.. ntah sampai dah lupa bila bikinnya.. Pengat ni permintaan anja as la.. siap pesan jangan lupa buh sagu & pasta.. iyo lah bubuh jgn bubuh.. bukan susah sgt nak buat pong!

6 comments:

blogresipi said...

Kak As.. keledek kite nampak, sagu pon kite nampak... pastu yg fanjang2 kaler kuning tuh gapo? hehehe... buat minum petang pon best neh...

ain said...

mmg sesuai le pengat tu utk berbuka posa. seddaappp!!!!!

kat umah ni pun, table top tengah buat hal..merajuk. nak panggil IT xpert, x sempat2. nasib baik ada 3 lappy, masih boleh lg ler memblog. kalau takkkk...mau patah kaki.hehehe

Azmiezas said...

As..pasta uat ganti caca ke??? kesiannya....kalau nak bak sini alamat...nanti kita kirim...

~NurKasih~ said...

As To Blogresipi(Ijan),
Adeh lupo nak mention yek.. itu pasta la Ijan..sedap tau Ijan letak pasta tu.. mmng shesuaii sangat wat minum petang Ijan..

~NurKasih~ said...

As to ain,
Kak ain, mmng sesuai wat buka posa.

laptop ni nak kata lama idak juga..baru setahun.. aritu seminggu mati kutu x leh open.. at last as try godeh2 kat safe mode tu..alhamdulillah ok.. tapi mmng nak kena jumpa xpert,takut berulang lagi.. ya ampooonn!! x sanggup!

~NurKasih~ said...

As to Azmiezas,

Ya Allah, baiknya ati dia nak postkan chacha tu.. kalau rajin post le derian 3 guni.. ekekekkk.. x pe mieza, pasta ni rasanya cam chacha gak.. mekasih ya mieza.. ish!ish! terharu as..baiknya ati dia..