Friday, July 3, 2009

Berakhirnya Term 2..

Assalamualaikum w.b.k
Arini as masak lambat sket..dok layan xtvt anak2 kat sekolah.. Adeh tekojar-kojar eden dibueknyo.... maklumlah nxt week school holiday.. horayyy.. eh! asal lak makcik yg horayyy.. over lak..cam la dia yg pegi sekolah.. horrayyy sebab makcik x keluar antar anak pagi2.. adeh.. banyak le canteekkkk.. ha..memasing cuti sekolah ni.. bnyk benda nak kena buat..balik jd bini tarzan la makcik.. nak kena derang apal sipir... kalau balik msia dah bnyk ketinggalan syllabus dah nih.. makcik lak jd Cikgu kat umah.. so layan lah jap foto2 anak2 kat sek td..

Presentation Nurin & Friends.. from room 6 , topic about "aztec sun god"

Pengerusi majlis x abis2 wat lawak..



Presentation Nurul & Friends... topic about "zero waste"

Nurin & Friends.. Nurin, Goergie,Alanna and Charlotte

Nurin & Best friendnya.. Teagan Gorman



Nurul & Ms Boyd.. cute je Cikgu dia nihhh...

Nurul & art worknya...


Aisya, july ini 5 tahun.. Aisya juga akan ke Primary School for next term.. so..kira ni saat2 akhir dia kat Kindy la.. mudah2an cepat la student visanya siap..



Aisya dengan confidentnya.. making News about volcano






12 comments:

Wawa said...

Sangat comel anak akak tu. Saya suka tgk Aisya. Cutee je. Huhuhu...
Jaga diorag baik ek kat sana.

ticnube said...

alaaa comeii nye.. tapi den rase anak akak tuh jiwa seni..die nye artwork look nice... sis mesti teror speaking erk anak sis..

chimera said...

Te Aroha tu apa maksud dia ek?? nama org ke?

SRISUFI said...

salam..

kakak..........

~NurKasih~ said...

wawa.. kalau akak x jaga sape lagi nak jaga derang ni.. wawa pun jaga diri ya.. dah jumpa yg dirindu??

~NurKasih~ said...

salam ', a'ah tic..nurul ni lebih cenderung kat art.. dari dulu Cikgu dia pun kata cenggitu.. anyway doakan kami tabah menempuh hidup di rantau ya..

~NurKasih~ said...

salam Chime, TeAroha tu bahasa Maori, mean The Love.. org2nya pun so lovely..

~NurKasih~ said...

Salam adik kakak.. weiii...rindu ler!!!

Wawa said...

Ait! Baik kak. Wawa memang sentiasa jaga diri. Hehehe.

Alhamdulillah. Selepas banyak sangat dugaan, at last Wawa dapat jgk jumpa Dia 27.6.2009 ritu. Spatutnya flight dia ari Jumaat, tp tunda plak. So, amik dia kat airport ari Sabtu. Dapat la jumpa sekejap. Huhuhu...sedih gak kene berpisah balik. Tp takpe la. Dah tugas keje dia camtu. Setiap kesabaran pasti ada balasannya satu hari nanti kan kak. So, doakan saya dapat kegembiraan dan kebahagiaan yang saya nak tu ek. Love ya.

gerau said...

Comel-comelnya anak awak. Kanak-kanak tentu seronok, tidak kira di mana mereka berada. Hati mereka suci dan bersih lagi.

Nur,Nura, Nurad, Yani said...

apa aktiviti anak2 akak masa cuti sekolah ni? saya ada arrange playgroup utk anak2 msians kat hamilton ni. kitaorg nak start Rabu ni.

lisa said...

salam kak lama x dgr cite..
apa khabar? duduk dirantau mmg pnuh cabaran,harap akk & family sihat, bahagia & gumbira slaloo..
lisa di sini doakan akk, walau pon x pnh bersua.. lihat saja blog akk pasti seronok dgn keletah anak2 dan akk yang mmg rajin memasak tue..
mcm2 rasepi ada ...
hehehe~
salam dari lisa...