Friday, July 24, 2009

Tahniah buat Adik!!

Assalamualaikum w.b.k,
Pagi2 jumaat ni nak merapu sket.. layan emosi..rindu kat adik akak yg sorang ni.. nun jauh di Samporna Sabah..Kami sekeluarga nak ucapkan tahiah buat adik & isterinya NorAzizah kerana dikurniakan cahayamata yg kedua.. seorang Putera lak tu.. adikk!!! akak jeles tau.. cutenya Putera Faris Fakrullah tu..syukur alhamdulillah skrg ni Puteri Fara Farzana dah ada kawan la ya.. buat masa ni Iza dibawah jagaan Ibu & Ayahnya di JB.. Bnyk2 bersabar ya dik..berjauhan dari isteri & anak2.. dah 2 anak ko ye.. kejap je.. dah berapa smua anak sedara ya.. 43 org ya..termasuk anak akak.. alhamdulillah bertambah bilangan ahli keluarga kita..

dan keduanya diatas kenaikan pangkat (erkkk.. lupe nak tanya la pulak..pangkat ape??) adik as ni seorang anggota TLDM.. nxt year dia nak sambung study plk..moga dipermudahkan segala urusan..susah nak sembang2 kat Skype & Yahoo.. bzy sgt dia nih.. x tau ke kiteorg kat sini dah rindu sgt!! sambil2 tu meh kita cuci mata tengok xtvt weekend dia menyelam ke dasar laut di sabah (katanya sabah tu "syurga menyelam") akak x dpt nyelam..dtp tengok pun jd ler.. jom layan foto2 adikku ini...
Ermm..seriousnya..

Adik & pegawai atasan nya ni kot.. Pe kabar tuan!




Junior diver..Puteri Fara Farzana



Besonya ikan.. bako pun sodap!! Ikan ape tu ekk??



ok.. ready!
Yuhuuuu!! Posing jap sblm kejebur!! Eleleleeee seronoknya u all!!





santeekkknya ikan..warna warni..bak le 5 eko nak bela..


cantiknya batu karang tu..


e'eh.. turtle tu.. lepaskan la dia..cian dik oiii.. siap blh gurau2 ngan dia plk ekkk.. gurau2 manja..


eh! dah abisss!!

2 comments:

blogresipi said...

Cantiknye pantai... kalau air jernih2 mcm nie sangat seronok nak pegi bercuti... :)

fireflies said...

bestnyer nyelam....saya renang pun tak reti