Friday, July 31, 2009

Pizza again..

Assalamualaikum w.b.k,
Pizza ni.. cemil2an ptg smlm.. Ingat nak wat donut HaSue tu..tapi selekoh korner gi Simpang Pizza.. Tapi tetap guna rcp donut HaSue tu.. anak2 kata best sgt2.. simpan sket tuk buka pose.. Utk rcp donut HaSue tu..blh dpt 2 Pizza yg besar..

topping tu as main hantam saja la labuuu.. as ltk sket mince & seafood..dan lebih kan cheese.. pastu letak le mixed vege tu..karang x ade sayo anak2 ni bising plk..kata anak2 so yummyyy!!.. (ni kata derang la...) teringat penah makan satu ketika dulu.. Pizza Domino's tu derang letak Ikan bilis.. kali ni hakkkuuu(santekkknya bahase) pun nak tiru gak... jadilah ni Pizza Mak Daresss As


10 comments:

blogresipi said...

Ayyomak... cantek nye pizza die... cam kat kedai ler... bleh order tak? hehe

Chik Mi said...

As pizzamu itew sungguh comei

DrSam said...

nampak cantik dan gebu, pasti rasanya pun sedap.

ain said...

comelnya pizza!! rich with filling pulak tu. puas makan!!

Fiza Nordin said...

kelasnye pizza k as...siap ade taburan ikan bilis lagi tu...

sy pernah cuba buat yg bahagian tepinya letak cheese yg mcm k ass buat ni tap x menjadilah.bila dah kembang,abih terbuka kelimnya tu.ade tips tak camne k as buat nampak elok je gitu???

~NurKasih~ said...

Ayoopaaa.. Ijan..ok siap..nak size ape? brp keping?? Akak courier ke Finland sat lagi.. alahai Ijan..Ijan buat lagi cantik dik...

~NurKasih~ said...

As to Chik Mi
Comeii ya Kak Mi.. Ensem x ya.. mekasih akak..Akak kedondong ado laie dak?

~NurKasih~ said...

A to Dr.Sam
Salam Dr. Gitu le jdnya kalau wat sendiri Dr. Tergebu les sikit sbb guna doh donut..alhamdulillah memenuhi citarasa kami sekeluarga.. Terima kasih atas komen yg membina..

~NurKasih~ said...

As to ain,
ain..tu le jadinya kalau kita wat sendiri..bole letak ape kita suke ya dak? Jemput makan ain.. cutenya gambar tu..

~NurKasih~ said...

As to Fiza Nordin,
Salam Fiza.. kat sini nak makan Pizza kena wat sindiri.. so kena la kelas2kan sendiri..miahahahaa..
Part tepi tu kan Fiza, masa kita lipat ke dalam tu kena lebih sket tau.. pastu tekan2 sket biar sekata ngan dasarnya..InsyaAllah x terbuka.. pastu baru letak topping yg kita suke.. sebenonya utk yg ini,kak as guna slice cheese je, tu yg x tangkap leleh..tapi alhamdulillah sedap..